• Fragt 35,- Gratis over 400,-Fragt 35,- Gratis over 400,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage (DK)Hurtig levering 1-2 hverdage (DK)
  • Markedets største udvalgMarkedets største udvalg

Philips Avent Silikone sutteskjold str. m

  • BPA-friBPA-fri
  • PVC-friPVC-fri
  • Phthalat-friPhthalat-fri

Hjælper dig til at amme i længere tid på en mere behagelig måde
Sutteskjoldet er designet til at hjælpe dig med at amme, når du oplever problemer med brystvorterne, eller hvis din baby har problemer med at sutte. Det ultratynde sommerfugleformede sutteskjold giver din baby mulighed for at sutte korrekt og fremmer tilknytningen mellem dig og din baby, mens du ammer.

Designet til at hjælpe barnet med at få fat
Vi har designet sutteskjoldet som en hjælp til børn, som i starten har problemer med at få fat, og amning er derfor mulig i længere tid. Sutteskjoldet er en hjælp til mødre, som har flade eller indadvendte brystvorter, og til børn med en svag sutteteknik. Sutteskjoldet har en form, der gør, at barnet kan få fat, og formen opretholdes, når barnet holder pause i amningen.

Designet til følsomme, ømme eller smertende brystvorter
Sutteskjoldet er designet til at yde komfort og resultere i mere skånsom amning i tilfælde af ømme, revnede eller smertende brystvorter. Sutteskjoldet reducerer gnidning og stræk af brystvorterne ved amning, så du kan give dit barn den bedste mælk i ro og mag.

Nem at rengøre i den hygiejniske bæretaske
Du skal rengøre sutteskjoldene før hver brug, hvilket tager mindre end 10 minutter. Læg dem i kogt vand i fem minutter, eller brug hygiejnebeholderen. Sæt begge godt skyllede suttebrikker i beholderen, og tilsæt 25 ml vand. Placer derefter suttebrikkerne i en 750-1.000 W mikrobølgeovn i tre minutter. Lad dem køle af i fem minutter. Hæld derefter vandet ud, og de er klar til brug. Brug den praktiske og bærbare hygiejnebeholder, mens du er på farten og til opbevaring af dine suttebrikker for at holde dem rene

Kombinering af amning og madning med flaske
Det ultratynde, bløde silikonemateriale på Philips Avent-sutteskjoldet er tættere på vores madningsløsninger til spædbørn, så overgangen mellem amning og madning med flaske bliver problemfri, når begge dele kombineres.

 

Ekskl. Fragt
Del med venner
Nyhedsbrev
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
E-mailadressen kunne ikke tilmeldes.
Navnesutten® 2005 - 2022