• Fragt 32,- Gratis over 300,-Fragt 32,- Gratis over 300,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage (DK)Hurtig levering 1-2 hverdage (DK)
  • Markedets største udvalgMarkedets største udvalg

Philips Avent Anti-kolik med AirFree™-åbning startersæt

  • BPA-friBPA-fri
  • PVC-friPVC-fri
  • Phthalat-friPhthalat-fri

Indhold:

  • 1 Ultra Soft Sut
  • 1 Flaskebørste
  • 1 stk AirFree ventilationsåbning
  • 2 stk 125ml sutteflasker
  • 2 stk 260ml sutteflasker

Designet til at reducere kolik, luft i maven og refluks
AirFree™-åbningen er designet til at hjælpe dit barn til at sluge mindre luft. Sutten forbliver fyldt med mælk, selv når den holdes horisontalt, mens du mader barnet siddende. Reduktion af den luft, som et barn indtager, kan lette almindelige problemer ved madning såsom kolik, luft i maven og refluks.

Holder mælken inde og luften ude for nem, siddende madning
Sutten forbliver fuld af mælk, selv når sutteflasken er vandret, så din baby kan drikke i en mere naturlig, siddende position. Dette kan reducere refluks, luft i maven og gøre madning mere behagelig for dig og den lille.

Sutten forbliver fuld af mælk, ikke luft
Vores unikke AirFree™-åbning trækker luft væk fra sutten, så dit barn sluger mindre luft, mens barnet drikker. Dette kan være med til at reducere almindelige problemer ved madning såsom kolik, refluks og luft i maven.

Dokumentation for, at anti-kolik-systemet mindsker kolik og klynk
Kliniske undersøgelser har vist, at Philips Avent-sutteflasken reducerer kolik og klynk*. Hvordan? En ventil i sutten forhindrer opbygning af vakuum, mens din baby drikker, så uafbrudt madning er mulig. Dette kan være med til at reducere kolik, luft i maven, gylp og bøvs.

Nem at rengøre og samle, da AirFree™-åbningen er i et enkelt stykke
AirFree™-åbningen kan nemt samles med enhver Philips Avent-anti-kolik- og Classic+ sutteflaske. Rengøring er også en leg, takket være sutteflaskens brede hals, og der er kun et par enkelte dele, der skal rengøres.

Let at bruge
For at komme i gang skal du fylde sutteflasken med mælk, placere AirFree™-åbningen over kanten og skrue sutten på. Vip sutteflasken nedad én gang for at fylde sutten, og så er den klar til brug. Når du mader, skal du sørge for, at AirFree™-åbningen forbliver på toppen. Sutten vil forblive fuld af mælk, selv når den er vandret, for at muliggøre nem, siddende madning.

Brug din sutteflaske med eller uden AirFree™-åbningen
Du kan bruge din Philips Avent-anti-kolik-sutteflaske med eller uden AirFree™-åbningen. AirFree™-åbningen er kompatibel med vores 125 ml, 260 ml og 330 ml Philips Avent-anti-kolik- og Classic+ sutteflasker.

Suttens form er designet til, at barnet får sikkert fat
Suttens form betyder, at barnet får sikkert fat, og den riflede struktur hjælper med at forhindre, at sutten klapper sammen, og giver en behagelig, uafbrudt madning.

Fuld anti-kolik- og Classic+-sutteflaskekompatibilitet

Ekskl. Fragt
Del med venner
Nyhedsbrev
Tak, du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.
E-mailadressen kunne ikke tilmeldes.
Navnesutten® 2005 - 2022